For arkitektfirmaet Jensen & Skodvind har vi levert og montert glass og skyvedører til et meget spesielt bolighus med eget lyd-studio ved Lillehammer.

Fra arkitektens egen beskrivelse av prosjektet:

“This house is built in an area with a long and proud fascination for the local architectural traditions. Even though we worked hard to align with local architectural rules the project was turned down by the building authorities in the county. Only after a long process with several appeals, the case was eventually tried by the local politicians who approved it. The project is an attempt to use the traditional barn structure typology from the area. The main structure is freestanding and visible, the walls and roof are attached to the outside of the structural frames. We have used dark plywood as the inside surface of the outer walls and roof.”

Se også Jensen & Skodvin sin hjemmeside for mer informasjon og bilder.

Prosjektleder: Ove Sønsteby